Uw machine mag niet nodeloos stilstaan door het ontbreken van onderdelen

De afdeling onderdelen is samen met de technische dienst een essentiële schakel in de dienst naverkoop van ons bedrijf. Wij willen een optimale service bieden aan onze klanten, onze dealers en onze eigen technische dienst,daarom trachten wij  de werking van onze afdeling steeds efficiënter te maken en onze voorraad onderdelen zo optimaal mogelijk af te stemmen op de verwachte behoeften van het machinepark dat we servicen.

In onze magazijnen houden wij een uitgebreide voorraad aan originele onderdelen en we zorgen ervoor dat de gevraagde onderdelen snel en efficiënt worden aangeleverd.

 

Dagelijks vertrekken diverse zendingen vanuit onze magazijnen via verschillende logistieke systemen. Met onze ''in-night delivery'' service worden de onderdelen tijdens de nacht bij onze lokale dealers aangeleverd.

Via het Tele HH on line systeem beschikken onze dealers 24uur op 24 over alle belangrijke onderdeleninformatie en kunnen zij on line orders plaatsen . Bovendien staat een team van ervaren medewerkers , in een wisselend werkschema , ter beschikking van ons dealernet.

Wij bieden onze dealers enkel originele onderdelen aan omdat deze ontworpen, genormeerd en getest zijn door de fabrikant van de machines en ertoe bijdragen uw activiteit rendabel uit te voeren.

Onze onderdelenservice staat voor kwaliteit, snelheid, correctheid, originele onderdelen en een team van competente medewerkers.