SBG Precision Farming & HH: Specialisten in GPS!

SBG is producent van geavanceerde GPS besturingssystemen voor de meeste uiteenlopende toepassingen in de landbouw. Als Nederlands bedrijf heeft SBG vanaf zijn ontstaan sterk ingespeeld op de hoge eisen die de vooruitstrevende Nederlandse agrarische ondernemers stellen aan hun GPS apparatuur. Een team van specialisten met veelal een agrarische achtergrond werkt dagelijks aan de ontwikkeling, productie en service van de GPS systemen.

De slogan luidt niet zomaar ‘Performing Perfection’. We streven naar perfectie op het gebied van gebruiksgemak, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid.

Want niet alleen het werk van de chauffeur wordt verlicht door het gebruik van een RTK-GPS-systeem, zodat hij zich beter kan concentreren op de instellingen van de machine; maar ook overlappingen van de verschillende werkgangen worden tot een minimum herleid. Wat op zijn beurt resulteert in een kostenbesparing van spuitmiddelen en meststoffen en bijgevolg ook milieuvriendelijker is. Een goed systeem staat of valt echter met de mate waarin het op de specifieke behoeften en toepassingen van een klant of omgeving aangepast is.

De hoofdcomponenten zijn vlot uitwisselbaar tussen verschillende tractoren en machines zoals onder andere maaidorsers, waardoor de kosten gedrukt worden.De SBGuidance producten kunnen op ieder merk tractor opgebouwd worden, zonder originele componenten van de machine te verwijderen. Dit laat ook toe om bij verkoop van een tractor of machine de componenten eenvoudig af te bouwen en over te zetten naar een nieuwe tractor of machine. Uw investering blijft dan ook zijn waarde behouden. Via gratis updates blijft u zelfs na vele jaren beschikken over de nieuwste versie van de software. 

Wenst u meer informatie? Neem dan zeker contact met ons op.

 SBG terminal