Maximaal productief zijn

Ons bedrijf heeft er bewust voor gekozen om enkel machines op de markt te brengen die kwalitatief hoogstaand en zeer betrouwbaar zijn, zodat u als gebruiker zeker kan zijn van een veilige en rendabele investering.Met ons technisch team doen we er dan ook alles aan om een service te organiseren waarbij uw investering maximaal productief kan zijn.

Voor onze landbouwmachines en tractoren en ook voor onze park en tuinmachines kunnen we daarvoor rekenen op een gemotiveerd en goed geschoold net van dealers, die gesteund worden door onze gespecialiseerde service techniekers.

Voor onze heftrucks en magazijnmachines doen we alle technische interventies met onze eigen Yale techniekers: onderhoudscontracten, preventief onderhoud, waarborgtussenkomsten en herstellingen.

In alle gevallen gaat het om ervaren service techniekers die regelmatig bijgeschoold worden bij de verschillende fabrikanten; diezelfde bijscholingen worden ook georganiseerd voor de techniekers van onze dealers.
     
  

    

Zij organiseren de opleidingen en geven alle nieuwste informatie van de fabrieken door aan de dealers en de techniekers op het terrein. Ze zorgen ook voor de waarborgafhandelingen en ze geven feedback aan de fabrieken, zodat deze preventieve maatregelen kunnen nemen in de productie als dit nodig zou zijn.

Ons serviceteam en onze dealers zijn met HH en met de fabrieken verbonden via ons informaticasysteem TELE HH waarmee ze alle technische informatie en diagnose hulpmiddelen steeds onmiddellijk bij de hand hebben zodat problemen snel kunnen opgespoord en opgelost worden.