Werken by Hilaire Van Der Haeghe

Hilaire Van der Haeghe is de referentie in de distributie van technisch materieel en het aanbieden van de daarbij horende diensten binnen de landbouw, de groensector en de goederenbahandeling.

Als 100% familiebedrijf vinden we de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers zeer belangrijk. Dankzij de betrokkenheid van onze collega’s hebben we de afgelopen jaren een sterke groei gekend en zijn we op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Heb je interesse in één van de onderstaande vacatures? Solliciteer via onderstaande link en we zullen je zo spoedig mogelijk contacteren om uw kandidatuur te bespreken. Mocht je geen vacature vinden waarvoor je onmiddellijk in aanmerking komt, stuur een spontane sollicitatie en we houden je zeker op de hoogte.

Vacatures die momenteel beschikbaar zijn

Je profiel is niet in deze lijst? Plaats je spontane sollicitatie

Interacties

Testimonials

Na mijn studies landbouwmechanisatie ben ik een jaar geleden begonnen als Product Manager voor onze professionele merken. Intussen heb ik reeds verschillende opleidingen mogen volgen in het binnen en het buitenland en evolueer ik naar een experten rol voor mijn merken. Dankzij mijn kennis bied ik dagelijks ondersteuning aan ons verkoopteam en onze dealers.

Als technisch adviseur maak ik deel uit van het aftersales team. Ik bied dagdagelijks technische ondersteuning aan onze klanten en onderhoud een nauwe band met onze verschillende internationale fabrikanten.

Ik ben 34 jaar geleden binnen het bedrijf gestart en heb intussen het bedrijf zien evolueren. Intussen is onze aanpak veel professioneler, zijn onze merken gegroeid en zijn de machines nog complexer geworden. Er zullen zeker nieuwe uitdagingen komen voor de toekomstige generaties 🙂